Kellemetlen vereség otthon Vágsellyétől

Méry János 2014-03-24
Kellemetlen vereség otthon Vágsellyétől

Meglepetésre egygólos vereséget szenvedett a hazai STK a vendég vágsellyei együttestől, így a műtrágyagyáriak csapata két pontra megközelítette somorjai riválisát a tabellán.

Alig foglalták el a helyüket a szurkolók, a haza  csapat már vesztésre is állt, Tomiš volt eredményes  vendégek közül. Ez a pillanat sajnos az egész első félidőre rányomta a bélyegét, hisz ahelyett, hogy a csapat a saját játékát játszhatta volna, az eredmény után kellett futnia, ami az első félidőben még nem hozott gólt. Nem úgy a másodikban, amikoris Mezovský egyenlített végre. De sajnos ez is kevés volt, a csapat játéka nem változott, bár kialakított helyzeteket, gólt nem sikerült lőnie. A hazaiak ennek ellenére is megszerezhették volna a vezetést: a vendégek tizenhatosán belül a hazai Tubonemi ellen szabálytalankodtak, de a bíró sípja néma maradt. S persze az ellentámadásból a Sellye megszerezte a győztes gólt.

Ez nem  somorjai csapat napja volt.

Miroslav Hýll értékelése:

“Nagyon csalódott vagyok. A meccs előtt felhívtam védenceim figyelmét, hogy nagyon figyeljenek oda a derby elején. Erre már a második percben a hálónkban táncolt a labda… Így aztán futhattunk az eredmény után. A szünetig sok hibával és gyengén futballoztunk. A második félidőt viszont álomszerűen, gyors góllal kezdtük és húsz percig fölényben játszottunk. De a foci a hibákról szól és egyik védelmi megingásunkat góllal büntették a vágsellyeiek. A hajrában elkeseredetten támadtunk, de nem sikerült a hálóba találnunk. Játékosaim küzdöttek, de ez kevésnek bizonyult. Valami hiányzik a támadójátékunkból. “

STK SOMORJA – DUSLO VÁGSELLYE 1:2 (0:1)

Góly: 46. Mezovský – 2. Tomiš, 68.Čurgali

Sárga Lap: Fűzik, Tubonemi, Čemba, Krištan – Gešnábel, Rehák, Konopásek

Nézők: 312.

STK Somorja: Hajdúch – Cmarko (82. Čemba), Pončák, Fulmek, Javorina – Mezovský (90. Pinte), Fűzik, Marušin – Hutta, Tubonemi (68. Krištan) – Vilkovský.

Sellye: D. Kolmokov – Konopásek, Rehák, M. Kolmokov, Ďatko – Kiss, Fehervári (85. Galbavý), Tomiš (90. Numéric), Čurgali (89. Mukalenga) – Gešnábel, Košút.

Foto: Őry Tibor

Hozzászólások

hozzászólás