Jó hangulat a tejfalusi iskola udvarán…

Tóth Laci 2014-08-18
Jó hangulat a tejfalusi iskola udvarán…

     Pénteken sikerült az égiek kegyelméből az előzetes program szerint megtartani a táborzáró nyílt napot. Az eső szerencsére a rendezvény végére időzített, úgyhogy remek időben és jó hangulatban telt a délután a tejfalusi iskolában.

     A hétfőtől tartó táborban a gyerekeknek rengeteg élményben volt részük: számháborúzhattak a Pomléban, lovagolhattak, csónakázhattak a somorjai kajak-kenu klub jóvoltából és a somorjai önkéntes tűzoltóknak köszönhetően motorcsónakázhattak a Dunán.

     Pénteken a gyerekek kipróbálhatták az íjászatot, az agyagozást, felülhettek a lovaskocsira. Volt kavicsfestés, fejdísz készítés, foci, táncház. Az alapiskola interaktív előadásában megelevenedett előttünk Malac Julcsa az ismert palóc népmese figurája.

     A rendezvény ideje alatt eladott süteményekből és egyéb házilag készült finomságokból sikerült 80 euró feletti összeget összegyűjtenünk, amely természetesen az alapiskolának lesz felajánlva. A sok finomság elkészítésével járó fáradozásért köszönet illeti Sípos Editkét, Tóth Évát, Horváth Ilonkát, Óvári Marikát, Simsa Katalint, Szamaranszky Ilonkát és Kántor Zsuzsannát. Rajtuk kívül köszönet illeti az összes szervezőt, szülőt és tanárt az önkéntes munkáért valamint a többi támogatót is, akik hozzájárultak a tábor megvalósításához, a Bethlen Gábor alapítványt, az OSP Danubius DS vállalatot a pénzügyi támogatásért és az MKP-t, akik trambulint és sátrakat kölcsönöztek a szervezők számára.

     De szavak helyett beszéljenek inkább a képek…

DSC_1063 DSC_1067 DSC_1068 DSC_1074 DSC_1077 DSC_1082 DSC_1084 DSC_1092 DSC_1108 DSC_1110 DSC_1126 DSC_1129 DSC_1150 DSC_1169 DSC_1113

Hozzászólások

hozzászólás