PomléRun futóverseny mindenki számára!

Kovács Koppány 2015-03-18
PomléRun futóverseny mindenki számára!

Május 8-án ismét megrendezésre kerül a PomléRun futóverseny, immáron a harmadik alkalommal. A kezdetekben egyedül a CZ SLOVAKIA vállalta fel a szervezést, idén főszervezőként megjelent az Element Resort is, akik  a csölösztői sportkomplexumot is üzemeltetik. A futóverseny a csölösztői ELEMENTS RESORT új sportlétesítményéből indul, ahonnan a legkitartóbbak egészen a Pomlé parkerdőig futnak el. Minden bejelentkező versenyzőre 50 %-os belépő vár az újonnan nyitott AQUA ARÉNÁBA.
Az ELEMENTS RESORT rendező szervezet a befolyt nevezési díjból a somorjai Pomlé Utcai Speciális Általános Iskolának sportrendezvényt fog szervezni.

A szervezők idén is gazdag egésznapos műsort terveznek. A futóverseny összes kategóriájának befejezése után a PomléRun résztvevői és a rajongói megtekinthetik a nemzetközi lovas ugrató és drezúra versenyt, illetve kihasználhatják az AQUA ARÉNA nyújtotta sportlehetőségeket. A gyerekeket élményprogramok sora várja. Az eredményhirdetés és a tombola után kultúrműsort terveznek a szervezők, amely az esti órákban discóval ér véget.

LETAK Mapa 10km MJ Mapa areal HU - NEW

Hozzászólások

hozzászólás