SZAVAZZ A LEGJOBB VERSE, MESÉRE !

Tóth Laci 2016-06-10
SZAVAZZ A LEGJOBB VERSE, MESÉRE !

Lezárult a csemadok somorjai és tejfalui alapszervezetei által meghirdetett vers- és meseíró pályázat 2016-os évfolyama, amelynek témája Mátyás király 550 évvel ezelőtti somorjai látogatásához kapcsolódott.

A szakmai zsűri meghozta döntését. Ez azonban a jövő heti ünnepélyes eredményhirdetésig még titokban marad. Az érdeklődőket és a versenybe benevezett gyerekeket, szüleiket és tanáraikat szeretettel várják a szervezők június 17-én (pénteken) 16,00 órára a somorjai kultúrház alagsori bábtermébe. A rendezvény díszvendége lesz Tóth László, felvidéki magyar költő, akit megkértek a szervezők, hogy a nyertes műveket olvassa fel a gyerekeknek. A rendezvényen fellép a somorjai Corvin Mátyás Alapiskola bábcsoportja. A legvégén pedig kiosztásra kerülnek a díjak és a jelenlévők között kisorsolják a CINEMAX által felajánlott VIP mozijegyeket.

De ez még nem minden. Te is eldöntheted, hogy melyik vers, melyik mese a legjobb. Nem kell mást tenned, mint “like”-olni a somorja.sk facebook oldalán található fotóalbumban azt a munkát, amelyik neked a legjobban tetszik. A szavazás június 17-én 12,00 órakor lezárul. A legtöbb “like”-ot begyűjtő alkotás értékes jutalomban részesül. FONTOS TUDNIVALÓ, HOGY CSAK A SOMORJA.SK FACEBOOK PROFILJÁN LEADOTT “LIKE”-ok SZÁMÍTANAK! A mások profilján megosztott “like”-okat nem számolja a rendszer.

ITT SZAVAZHATSZ: KLIKK IDE

Médiapartenerek: somorja.sk, Somorja és Vidéke, Kabóca

Támogatók: Családi Könyvklub, Zalabai Zsigmond Városi Könyvtár, CINEMAX DS, Bárdos Gábor (Somorja Város polgármestere)

Hozzászólások

hozzászólás