Nagy Myrtill: Ez a siker mind a százhatvan gyermeké, a vezetőké, a csali zenekaré, szülőké, támogatóké.

Méry János 2016-12-26
Nagy Myrtill: Ez a siker mind a százhatvan gyermeké, a vezetőké, a csali zenekaré, szülőké, támogatóké.

Alig telt el egy hét azóta, hogy a somorjai Csali Gyermek Néptáncegyüttes megnyerte Fölszállott a pávát, már jöttek is az ünnepek, így sokunknak csak most van ideje picit kifújni magát úgy igazán, s olyan dolgokkal is foglalkozni, melyek nagyon fontosak, de a munkahelyi teendők és a karácsonyi ajándék-őrület miatt nem jutott erre idő. Így volt ezzel Nagy Myrtill is, a Csali Gyermek Néptáncegyüttes vezetője is, aki facebook bejegyzésében foglalta össze érzéseit, mondott köszönetet és kíván boldog ünnepet.

somorja.sk_20161220_191239„Elmúlt egy hét mióta váratlan öröm ért bennünket, csalisokat. Ahogy nagyszerű mentorunk, Németh Ildikó, Mami írta üzenetében: „A zsűri döntése meglepő, de egyben az igazi értékeket szem előtt tartó, nem számító, becsületes volt.” Ildikó és Sziszi szavai, a zsűri döntése és a velünk a döntőben versenyző együttesek, szólisták és ezek szülei, felkészítői baráti, igaz gratulációi erőt és óriási motivációt adnak a Csali apraja-nagyjának. Mindannyian merítünk belőle.” – kezdte a somorjai Városi Művelődési Központ vezetője. Bejegyzésében kitért arra is, hogy ez a győzelem – amellett, hogy erőt ad –, felelősség is egyben.

„ Szintén óriási belső erőt ad nekünk az egész éves sikeres szereplésünk a szakmai fórumokon (Fülek, Pápa). Ezek a sikerek mindannyiunk sikerei, mind a 160 gyermeké, vezetőiké, szuper kis zenekarunké, szülőké, támogatóké. Mi egy igazán különleges, nagy család vagyunk, tele szeretettel és tenni akarással. Nehéz év vár ránk, hisz majd mindenhol bizonyítanunk kell, hogy megérdemeltük a sok elismerést – és vannak bizony páran, kik rosszakaratú megjegyzéseket tesznek ránk, ezeken azonban könnyen felülemelkedünk :-).

Mindenkinek kívánok békés, boldog Karácsonyt, sikeres új esztendőt!

UI: köszönöm a Csali nevében a sok-sok gratulációt, biztatást, SMS-es anyagi befektetést, szurkolást, egy szóval mindent 🙂

mj, felvidek.ma

Hozzászólások

hozzászólás