Vásárol a Tescóban? Így segíthet a Szél utcai utcai óvodának

Méry János 2017-03-30
Vásárol a Tescóban? Így segíthet a Szél utcai utcai óvodának

Az első részt sikeresen vették, a másodikban a somorjai lakosok is segíthetnek. Támogassuk szavazatainkkal a Szél utcai óvodát, hogy ő legyen a regionális győztese a Tesco üzlethálózat alapítványának a versenyének.

A Szél utcai óvoda bejelentkezett a Tesco alapítvány által kiírt versenyre  ,,Önök döntenek, mi segítünk.“ A bíráló bizottság, amely 404 beadott munkát értékelt, a somorjai projektet (Egészséges gyerekek – sikeres jövő) besorolta a régió három legjobbjába és továbbjutott a második fordulóba. Ebben a körben a vásárlók fognak dönteni.

Hogyan? Nagyon egyszerű!

Mindenki, aki március 8-a és április 4-e között a régiónk bármelyik Tesco áruházban vásárol, a fizetés után egy műanyag pénzérmet kap. Ezt az A, B, vagy C projekt dobozába dobhatja. A legtöbb szavazatott gyűjtő projekt lesz a győztes, amely 1 300 euró pénzjutalmat ér. 2017 tavaszán, vagy a nyár folyamán kell felhasználni a tervezett tevékenységre.

Miről szól az ,,Egészséges gyerekek – sikeres jövő” projekt? A Szél utcai óvoda ellátogatna a jókai vízimalomhoz, ahol a gyerekek megismernék az ősi búzafajtákat és a belőlük készülő lisztet. A lisztből a nagymamák bevonásával olyan ételeket készítenének, amelyekkel az őseink táplálkoztak. Tervben vannak előadások is az egészséges életmódról és táplálkozásról.

 

Somorja város hivatalos oldala

Hozzászólások

hozzászólás