Újabb vereség és felemás negyedek a Samaria Sportcentrumban

Méry János 2017-03-31
Újabb vereség és felemás negyedek a Samaria Sportcentrumban

Ismét vereséget szenvedett az SBK Somorja csapata, mégpedig otthon, két szélsőséges negyedet is produkálva. De az egyikre a somorjai szurkolók és játékosok is emlékezni fognak. Mégpedig a másodikra.

Ebben a negyedben ugyanis 28:15-re győzte le a somorjai SBK az évtized legjobb csapatát.

A somorjai csajok az első félidőben nagyot küzdöttek, s jól is játszottak. Lehet el is hitték, hogy van keresnivalójuk a kassaiak ellen. A kassaiakat viszont a szünetben úgy látszik, hogy helyrerázták, így a harmadik negyedben 0:24-re alázták meg a hazaiakat. Gyakorlatilag itt lett vége a meccsnek és a párharc annak ellenére el is dőlt, hogy még hátravan egy kassai meccs.

,,A Kassa ellen sokkal jobban akartunk játszani, mint szombaton. Ez teljes mértékben sikerült az első félidőben, melyet hat ponttal megnyertük. A második negyed remek volt, 28:15-re hoztuk, a harmadik negyed viszont szörnyű volt. Várható volt, hogy a vendégek feljavulnak, de a 0:24 katasztrófa. Ekkor dőlt el meccs,“ – nyilatkozta Tomáš Kačmarík.

A párharc harmadik meccse áprílis 5-én lesz Kassán.

SBK Somorja – Good Angels Kassa 50:76

SBK Somorja: Vyňuchalová 10, Keane 8, Nagyová 8, Slezáriková 8, Suja 6, Lukačiková 5, Lelkes 3, Hašková 2, Marcová, Theiner, Slimáková

Negyedek: 9:16, 28:15, 0:24, 13:21

Nézőszám: 250.

kosar1

Foto: Dobsa Lajos

Forrás: Somorja Város Hivatalos Oldala

Hozzászólások

hozzászólás