Halott Pénz Pozsonyban! Ne hagyja ki!

Méry János 2017-04-07
Halott Pénz Pozsonyban! Ne hagyja ki!

Marsalkó Dávid, az együttes alapítója nemcsak „Sopronra emlékszik”, hanem Pozsonyra is. Az őszi koncert élményeit így foglalta össze: „Nagyon szuperül éreztük magunkat a novemberi bulin! Jó volt találkozni a határon túli fiatalokkal, dumálni egy kicsit a koncert után, megízlelni a várost a színpadról. Nagy szívfájdalmunkra, sajnos nem volt időnk körbenézni Pozsonyban. Számos élménybeszámolót hallottunk már a városról, reméljük, ezúttal több időnk marad az ismerkedésre”.

Arra a kérdésünkre, hogy április 7-én este a Majestic Music Club-ban milyen újdonsággal várják rajongóikat, elmondta: „Vannak változások a dalok listájában, illetve több dolgot megvariáltunk, gondolok itt a hangszerelésre pár dalnál, vagy esetleg néhány új megoldásra, show-elemre. Remélem, ezúttal is legalább olyan lesz a hangulat, mint legutóbb. Már nagyon várjuk a pénteki koncertet!”

A fergeteges bulira a jegyek elővételben a www.ticketportal.sk oldalon kaphatók, azonban a koncert előtt a helyszínen is lehet belépőt vásárolni.

A facebook esemény linkjére itt lehet kattintani

 

plag_HP2017-700x989

 

Hozzászólások

hozzászólás