Peu mesterhármasával győzött a Somorja csapata + videó

Méry János 2017-05-01
Peu mesterhármasával győzött a Somorja csapata + videó

A rájátszás 5. fordulójáig kellett várni arra, hogy a somorjai STK megszerezze az első győzelmét, melynek a vendég zólyomiak nem örültek annyira.

A csallóköziek aktívan kezdték a meccset, hiszen Peu, Mezovský átadása után már a 4. percben helyzetbe került, bár ekkor még nem volt eredményes a brazil támadó. A hazaiak azonban csak két percig örültek a vezetésnek, Staško kiegyenlített.

A 26. percben a bal oldalon Ozogány és Záhumenský akciója után Luquinhas fejese ment mellé.

A fordulás után Záhumenský két méterről nem találta el a kaput. Az 54. percben Luquinhas ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül és a megítélt büntetőt Peu bevágta. A vendégek még egyszer egyenlítettek, de az utolsó szó ismét Peu-é volt, aki mesterhármassal zárta a meccset.

,,Az ellenfél nagyon jó játékerőt képviselt, ezért már az első félidőben cseréltünk. Végre sikerült gólt, gólokat rúgnunk. A meccs megmutatta az utat, melyen kell haladnunk,“ mondta Mika Lonnstrom, az STK mestere.

 

STK Somorja – Zólyom 3:2 (1:1)

 

Góllövők: 7., 54, és 84. Peu – 8. és 58. Staško

Sárga: Luquinhas –  Čertík, Memić

Nézőszám: 310

Játékvezető: Weiss

STK Somorja: Poser – Marić-Bjekić, Horváth, Ágh, Ozogány (38. Pončák) – Králik – Mezovský (61. Levi), Marlon Freitas, Luquinhas, Záhumenský (61. Leonel) – Peu

Fotó: Őry Tibor

Forrás: samorin.sk/Duducz Tibor

Hozzászólások

hozzászólás