Folytatódnak a Somorjai Blues Estek

somorja.sk 2017-10-24
Folytatódnak a Somorjai Blues Estek

Slovak blues project nagy sikerű fellépése után újabb koncertekkel várják a szervezők a blues zene rajongóit. Október 27-én az érsekújvári The Joint Venture fog fellépni a somorjai Mozi kávézóban. A zenekart 2010-ben Sajtos Feri alapította, aki többek között a Jazz Blues Jamboree fesztivált is szervezi. Ez alatt az idő alatt az együttes több koncertet adott a hazai és külföldi színpadokon, felléptek a SZIGET fesztiválon is. Az együttes hosszú ideig tradicionális blues számokat játszott, de mostanság már saját szerzeményekkel is fellépnek.

https://www.facebook.com/events/141198429956020/

November 3-án a pozsonyi blues szintér legendás együttese a Bluesweiser ad koncertet. A zenekar, amely a 80-as években jött létre az egyik legrégebbi blues együttes Szlovákiában. Pályafutásuk alatt 3 albumot játszottak fel, amelyből kettőt tudtak kiadni. A zenekar a saját szerzeményiben a blues műfajt funky, jazz és boogie elemekkel egészíti ki. A több mint 30 év alatt több jelentős fesztiválon is felléptek, mint pl. Pepsi Sziget Magyarországon, Blues Alive Csehországban és Rawa blues festival Lengyelországban.

https://www.facebook.com/events/305175723296740/

A projekt a Zene az Örömért polgári társulás szervezésében és Somorja Város támogatásával kerül megrendezésre. Belépés a koncertekre ingyenes.

 

Hozzászólások

hozzászólás