Ifj. Élesztős Pál: Legyen a tiszteletet parancsoló múlthoz méltó jelene és jövője közösségünknek

olvasó 2017-11-02
Ifj. Élesztős Pál: Legyen a tiszteletet parancsoló múlthoz méltó jelene és jövője közösségünknek

Tisztelt választópolgárok, kedves barátaim,

a felvidéki magyarság joggal büszke gazdag történelmi múltjára és mindig is igényt érzett sokszínű hagyományainak, kultúrájának megóvására, ápolására. Ezen igényének erejét azonban a hamarosan sorra kerülő megyei választások mutatják meg igazán, hány lakost érdekel közösségünk és a déli régióink további fejlődése, fejlődésének iránya és jövője. A Magyar Közösség Pártjának somorjai helyi szervezete elnökeként a választások előestéjén ezért kéréssel, ám kellő alázattal fordulok most Önökhöz.

A Magyar Közösség Pártja programjának sarkalatos pontja, megtartani évszázados múltunk szellemi és tárgyi hagyatékait és ápolni közösségeinket és népi szokásainkat úgy, hogy közben következetesen kövessük felgyorsult világunkban a haladás útját. És tegyük mindezt úgy, hogy az egyre változó világban megőrizhessük identitásunkat!
A Magyar Közösség Pártja kiemelt figyelmet szentel az ország magyar lakta megyéinek, azok anyagi és szellemi gyarapodásának és fejlődésének, hogy a tiszteletet parancsoló múlthoz méltó jelene és jövője legyen közösségünknek. Ezt a feladatot csakis az Önök támogatásával, szavazataival tudjuk megvalósítani. A választások új rendszerben lesznek lebonyolítva, a választások a rendszerváltás óta először egy körösek lesznek, ami növeli esélyeinket, akár megyeelnök(ök) megválasztására is. A megválasztottak mandátuma pedig 5 esztendőre szól! Tehát sorsunk alakulásába legközelebb csak 5 év múlva szólhatunk bele.

Tisztelettel kérem tehát, éljenek ezúttal is állampolgári jogukkal, jöjjenek el választani november 4-én. A felvidéki magyarság jelene és jövője a tét és voksaikkal Önök döntenek erről.
Ezen nemes célokhoz és a további időszerű tennivalókhoz kérem megtisztelő bizalmukat a november 4-i megyei választásokon.
Kérem, szavazzanak az Magyar Közösség Pártjának megyeelnök jelöltjére és képviselő-jelöltjeire.

Somorja 2017. október 31. Ing. Élesztős Pál, PhD.

Hozzászólások

hozzászólás