Molnár Tamás: Lelkesen készülünk a legközelebbi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra

olvasó 2018-01-07
Molnár Tamás: Lelkesen készülünk a legközelebbi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra

A 2017 Pünkösdvasárnapján megkezdett hároméves lelki előkészületbe a pozsonyi magyar katolikus közösség is bekapcsolódik. A szentségimádások, a NEK-ért mondott imák, a heti rendszerességgel olvasható „Jöjjetek, imádjuk!” cikk-sorozat a Remény újságban és további kezdeményezések is szeretnének minden jószándékú ember segítségére lenni.

Stanislav Zvolenský érsek atya a Pozsonyi Főegyházmegyén belül két lelkiatyát bízott meg a NEK-re való hangolódás koordinálásával, Molnár Tamást a magyar hívek körében, és Sranko László bacsfa-szentantali plébánost, hogy az egyházmegye szlovák hívei körében is terjessze a 2020-as budapesti rendezvény kínálta lelki gazdagodás hírét.

A legközelebbi esemény Pozsonyban, közös est Dr. Fábry Kornél atyával, a 2020-as NEK főtitkárával, amire minden érdeklődőt szeretettel várnak, 2018. január 12-én (pénteken) lesz a következő programmal:

17:30 – szentségimádás a pozsonyi ferences templomban

18:00 – magyar nyelvű szentmise a pozsonyi ferences templomban

19:00 – beszélgetés Dr. Fábry Kornél atyával, a budapesti vendéget Molnár Tamás pozsonyi magyar lelkipásztor kérdezi (helyszín: a Pozsonyi Magyar Intézet épülete, Védcölöp út 54)

 

Hozzászólások

hozzászólás