„Az egész nyugati világban győzni fogunk“

olvasó 2018-01-13
„Az egész nyugati világban győzni fogunk“

A cikk születésének napján, azaz csütörtökön az Európai Parlament megszavazta felső korlát NÉLKÜLI kényszerbetelepítést. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy bármennyi, hazájából irányítottan útnak indult ember jön majd be Európába, mindenkit el kell osztani az Európai Unió tagországai között.

Ha véglegesítik a rendeletet, akkor az önálló EU-tagállamoktól elveszik az egyik legfontosabb jogot: nevezetesen, hogy minden tagállam önmaga dönthessen arról, kivel akar együtt élni.

Nem tudom, hogy a kedves olvasó hogy van vele, de én valahogy sosem tudok időben lefeküdni. Mindig van még valami, amit meg kell csinálni, meg kell írni, el kell olvasni, meg kell nézni, vagy el kell rakni. Hétfő éjjel általában a Sajtóklub c. vitaműsort szoktam nézni, mert kb. éjfél körül felrakják a legismertebb videómegosztóra.  A műsorban négy nagyszerű, jól felkészült újságíró beszélget olyan témákról, melyekről máshol keveset hallunk. A legutóbbi adásban egy-két hihetetlen európai esetről hoztak hírt Európából. Ezek közül leírok egy-kettőt, de más forrásból is válogattam.

Párizsban a Champs-Élysées sugárúton szokás szerint megrendezett karácsonyi vásárt lefújták, holott azt tekintik a francia főváros fő karácsonyi vásárának, ahova évente oda 15 millió ember látogat el. Ugyanakkor a Voice of Europe beszámolója szerint a ramadán partit megtartják.

(…)A rendőrség letartóztatott egy 23 éves szíriait, amiért megerőszakolt egy pónilovat a berlini gyermekállatkertben. Több látogató szemtanúja volt az esetnek és sokkos állapotban le is fotózták a tettet. (…)

(…) A Daily Mail szerint hímnősöket hívnak be állami brit óvodákba, mivel a 3-6 gyerekek még nem elutasítóak. A hímnősök gyerekrigmusokat skandálnak, és olyan dalokat énekelnek, amelyeket úgy írtak át, hogy ezzel a gyerekeket az „LGBT” (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transz neműek) toleranciára tanítsák. (…)

(…) S utolsónak egy elég durvát választottam: az elmúlt fél évben 1304 angol kisgyereket vittek el szüleik különböző klinikákra, nemváltó beavatkozásra. A legkisebb közülük 4 éves volt. (…)

Bizonyára a Kedves Olvasónak már az agyára megy a Magyar kormány George Soros-ról szóló kampánya. Pedig az Európai Parlament döntése alapján nem lehet elégszer felhívni a figyelmet a veszélyre. Persze nem a 87 éves öregembertől kell félni, hanem milliárdos által létrehozott, működtetett és pénzelt hálózattól, melyek az úgynevezett NGO-kat pénzelik (Európa több országában is, melyek aztán a nem migráns párti kormányokat próbálják megbuktatni), melyek útnak indítják a bevándorlókat, pénzelik őket, stb.

Az EU liberálisai már újabban a nemzeti konzultációt is be akarják tiltani. Lehet fanyalogni azon, hogy a kérdések egyértelműek, vagy hogy bevándorlás ellenesek, viszont már most több, mint egy millióan küldték vissza őket.

De miről is szól ez a konzultáció?

Arról a tanulmányról, melyet George Soros, azaz Soros György írt, s mely elérhető a https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09 linken. Ebben a magyar származású milliárdos hat pontot vázol fel, melyek segítségével Európát és az európai társadalmakat szeretné megváltoztatni.

„az előre látható jövőben az Európai Uniónak be kell fogadnia legalább egymillió menedékkérőt évente”. (Project Syndicate, 2015. 09. 26.)

A terv fontos célja a határvédelmi kerítések lebontása. „a mi tervünknek a menekültek védelme a célja, és a nemzeti határok jelentik az akadályt”. (Bloomberg Business, 2015. 10. 30.)

A bevándorlók szétosztásáról ezt írja: „ha ez nem lesz egy állandó és kötelező eleme a közös uniós menekültügyi rendszernek, akkor az össze fog omlani”. (Financial Times, 2015. 07. 26.)

„Az EU-nak biztosítania kellene menedékkérőnként évi 15 ezer eurót az első két évben, hogy fedezze a szállást, az egészségügyi ellátást, az oktatási költségeket – és hogy a menekültek befogadását vonzóbbá tegye a tagállamoknak.” (Project Syndicate, 2015. 09. 26.)

Azt is el akarják érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért. „aggályosnak tekinthető a jogellenes belépéssel kapcsolatos súlyos jogkövetkezmények alkalmazása”(Amnesty International).

Szerinte az európai országok nyelvét és kultúráját háttérbe kell szorítani annak érdekében, hogy az illegális bevándorlók integrációja hamarabb megtörténjen. „a nemzetállamok tekintélyének hanyatlása üdvözlendő fejleménynek minősül”

Sőt: az Európai Bizottság javaslata szerint azoknak a tagállamoknak, amelyek nem vesznek részt a betelepítési programban, minden bevándorló után 78 millió forintos büntetést kellene fizetniük. (2016/0133. (COD))

Miért írom ezt most le? Azért, hogy világos legyen. A nyugat, melyhez mindig mindenki csatlakozni akart, le akarja rombolni a keresztény Európát. Nem tankokkal, nem hadsereggel, hanem gazdasági erővel, a demokrácia intézménye mögé bújva.

(…) „A helyzet sokáig olyan egyszerű és világos volt. Az ember nő volt és férfi, anya volt és apa, magyar volt, német vagy éppen orosz, keresztény volt vagy muzulmán. Ma egy olyan világba akarnak kényszeríteni bennünket, amelyből ezek a természetes és világos körvonalak bizony hiányoznak. Annak a világnak nincsenek biztos pontjai, nem világos, ki a férfi és ki a nő, mi a család, mit jelent magyarnak és kereszténynek lenni. Harmadik nemet kreálnak, a hitet kifigurázzák, a családokat feleslegesnek, a nemzeteket elavultnak tartják.“ – mondta Orbán Viktor a Fidesz kongresszusán, majd hozzátette: „A korszellem a keményen dolgozó, felelősséget vállaló, családjukról gondoskodó, hazájukat szerető, keresztény gyökereikhez ragaszkodó európai emberek oldalán áll.“

Mit lehet ehhez hozzátenni? Semmit. Résen kell lenni és hinni. A többit a Mindenható intézi odafenn. Ezért fogunk győzni.

 

Megjelent a Csallóköz hetilap 47. számában, 2017. november 22-én

Hozzászólások

hozzászólás