Elkészült a somorjai The Butchers zenekar új klippje

somorja.sk 2018-03-14
Elkészült a somorjai The Butchers zenekar új klippje

Egy év telt el azóta, hogy a Butchers zenekar új klippet adott ki, s máris is az újabb, mely az I always come back című számukhoz készült. A dal, melyhez most a klipp készült, a zenekar második lemezén található, mely még 2015-ben jelent meg. A videóklipp készítője most is Viktor Halan volt, a felvételek helyszíne pedig Somorja volt. A klippet két részben vették el: a kinti felvételek 2017 nyarán készültek Tejfalun, a bentieket pedig 2018 februárjában fejezték be a Városi Művelődési Központban, ott ahol egyébként a zenekar próbaterme is megtalálható.

A zenekar dobosa, Andrej Jošt családi okokra hivatkozva szüneteltetni fogja a zenélést, úgy a zenekar az új videoklippel egy korszakot zár le. A zenekar egy másik újdonságot is tervez, hiszen április 8-án jelenik meg újra Train to freedom (2013) című lemez, amely új keverésen és masteringen is átesett. Ezt az albumot kezdetben a rajongók csak online verzióban hallgathatják meg olyan oldalakon, mint a Spotify vagy az iTunes, mivel a lemez fizikai kiadása csak később fog megvalósulni.

Jó hír még, hogy a The Butchers a hivatalos facebook oldalukon közzétették azokat az időpontokat, melyeken tavasszal koncerteket adnak majd többek között Pozsonyban, Dunaszerdahelyen, Nyitrán és Bazniban is. A fellépések során a régebbi dalokon kívül, újabb szerzeményeket is játszik majd a Húshegyi testvérek vezette formáció, olyanokat is, amelyeken jelenleg is dolgoznak.

A zenekar legközelebbi koncertjére a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban kerül sor, közösen a közösen a Rockefellassal és a Túlontool zenekarral.

A szervezők és a zenekar is minden kedves zenekedvelőt nagy szeretettel várnak!

A klippet a következő linkre kattintva tekintheti meg:

 

2018.03.23. – DS – Soul Hunter Music Club

2018.04.07. – Nyitra / Nitra – Čudný pohľad – Pub

2018.04.27. – Pozsony / Bratislava – Flame Music Bar

2018.05.12. – Bazin / Pezinok – Rock bar u Švarca

2018.05.18. – DS – NFG

http://thebutchers.eu/

 

Hozzászólások

hozzászólás